Por donde iba ???

Buff !!! Hace un montón de dias que no publicaba ninguna entrada….però vuelvo a la carga !!!
Buff !!! fa una pila de dies que no pubicava cap entra….però he ja torno a ser aquí !!!
Buff! Makes a lot of days that did not publish any pots …. but I’m here again!!!

IMG_5547

 Con el paso del tiempo desaparecen, por falta de uso,  algunos pequeños objetos . No seré yo la que se ponga a juzgar las nuevas tecnologias, pero, dento de unos años, cuando todos guardemos miles de libros, sin leer, en nuestro ebook,  tendremos que explicar a los más pequeños de la casa,  que és eso del Punto de Libro.
Amb el pas del temps desapareixen, per falta d’ús, alguns petits objectes. No seré jo qui es posi a jutjar les noves tecnologies, però, d’aquí uns anys, quan tots guardem milers de llibres, sense llegir, en el nostre ebook, haurem d’explicar als més petits de casa, que és això del Punt de Llibre.
With the passage of time disappear from disuse, some small objects. I will not be put to the judge that new technologies, but in a few years, when all we keep thousands of books unread in our ebook, we will have to explain to the kids, which is the Bookmark.

IMG_5551

En Cataluña celebramos, el 23 de Abril, Sant Jordi, el dia del amor. Una rosa y un libro, para ella, para el…..es un dia especial, se respira en el ambiente, las calles se llenan, la gente pasea y disfruta de la recién estrenada primavera, besos, risas, …..y mientras tengamos libros de papel,  necesitaremos puntos de libro !!!!
A Catalunya celebrem, el 23 d’ Abril, Sant Jordi, el dia de l’amor. Una rosa i un llibre, per ella, per ell….. és un dia especial, es respira a l’ambient, els carrers s’omplen, la gent passeja i gaudeix de la primavera, petons, rialles ….i  mentre tinguem llibres de paper, necessitarem punts de llibre !!!
 In Catalonia we celebrate the 23rd of April, Sant Jordi,  love´s day . A rose and a book for her, for him ….. is a special day, breathe in the air, the streets are filled, people walking and enjoying the spring, kisses, laughter …. and while we have paper books, we need to bookmarks!

Te propongo algunas ideas
Et proposo algunes idees
I propose some ideas

    IMG_5542   IMG_5543

 IMG_5545   IMG_5546

IMG_5549   IMG_5550

IMG_5560   IMG_5561

El próximo sábado 12 de Abril, en Papers de Sucre hemos preparado  un taller llenito de puntos de libro.  Usaremos las Tintas Distress, la Big Shot, embossing en frio y caliente , y muchíssimas cosas más. Te esperamos !!
El proper dissabte 12 d’Abril, a Papers de Sucre hem preparat un taller ple de punts de llibre. Farem servir les Tintes Distress, la Big Shot, embossing en fred i calent, i moltíssimes coses més. T’esperem !!
On Saturday April 12 at Papers de Sucre have prepared a workshop full of bookmarks. We will use Distress Inks, Big Shot, cold and hot embossing and many more. See you !!

Anuncis

6 thoughts on “Por donde iba ???

  1. Tens tota la raó del món Marta…a mi m’encanta l’olor del llibre nou, i haver de pasar pàgines veient el que has llegit i el que et falta.Qui no ha fet alguna vegada col.lecció de punts de llibres?jajajaja Son maquissims Marta!!!

  2. son d’allò més originals, m’han agradat, espero poder fer-los el proper dissabte.
    Gràcies Marta, la teva feina anima a qualsevol!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s