Si tu me dices ven……

Después del dia del amor,  San Valentín, aún nos llega la fragancia de las rosas, los besos y la promesas de amor infinito.
Y para muestra un botón….
Després del dia de l’amor, Sant Valentí, encara ens arriba la fragància de les roses, els petons i la promeses d’amor infinit.
I que millor que un exemple …
“After a day of love, Valentine’s Day, but we get the fragrance of roses, kisses and promises of infinite love.
And what better example …”

IMG_5109

Con una primera base de papel  de la colección de  básicos de ScraHouse,  he envejecido una hoja de papel de scrap con un distressador y unas tijeras y la he entintado con Distress Wanut Stain. Sobre esta base he colocado por capas, arpillera, papel sulfurizado envejecido y un trozo de papel desgarrado y unos detalles troquelados con la Big Shot.
Todo adornado con botones, pequeñas piezas de madera, algunos elementos metálicos y unas blondas que nos recuerdan a los antiguos vestidos novia.
Amb una primera base de paper de la col·lecció de bàsics de ScrapHouse, he envellit una fulla de paper amb un distressador i unes tisores i l’he entintat amb Distress Wanut Stain. Sobre d’aquesta base  he col·locat per capes, arpillera, paper sulfuritzat envellit i un tros de paper estripat i uns detalls trquelats amb la Big Shot.
Tot guarnit amb botons, petites peces de fusta, alguns elements metàl·lics i unes blondes que ens recorden els antics vestits de nuvia.
“With first base paper collection basics of ScrapHouse. I have an old piece of paper with scissors and I inked with Distress Stain Wanut. On this basis I placed in layers burlap, aged parchment paper and a piece of torn paper and detail embossed with the Big Shot.
All adorned with buttons, small pieces of wood, some metal elements and a lace reminiscent of old wedding dresses.”

IMG_5127   IMG_5126

IMG_5124   IMG_5119

IMG_5117   IMG_5112

IMG_5111

Hecho coon mucho cariño
Fet amb molt d’amor
“Made with love”

Anuncis

8 thoughts on “Si tu me dices ven……

  1. És preciós, tan romàntic i dolç,… m’encantaaaaa!!!! De veritat que crec que ha estat un molt bon projecte, m’agraden tots i cadascun dels detalls, els papers,… tot tot i tot!!
    Ptonets!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s